Blazerparts.nl bouwt en onderhoud al meer dan 25 jaar Amerikaanse auto’s! Gespecialiseerd in C/K trucks, Blazer en Suburban en met een zeer grote voorraad nieuwe en gebruikte onderdelen is geen project ons te gek!

Ook voor performance upgrades, roestbehandeling, LPG inbouw of onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres.

Blazerparts.nl - Suburban renovatie laten spuiten

Performance upgrade

Wij hebben een grote voorraad performance onderdelen van o.a. Edelbrock, Holley en Weiand. U kunt bij ons terecht voor het upgraden van uw bestaande blok of het volledig laten opbouwen van een nieuw blok.

Alles importeren wij direct vanuit Amerika waardoor wij altijd scherpe prijzen hanteren!

Blazerparts.nl - Performance upgrade V8 Chevrolet Buick Cadillac Dodge Ford Oldsmobile Pontiac DeSoto mercury Lincoln

Onderhoud

Ook voor het onderhoud van uw Amerikaanse auto kunt u bij ons terecht. Het vervangen van de olie en filter, de bougies of het onderhoud van uw (automatische) versnellingsbak, wij doen het allemaal!

Alle benodigde onderdelen zijn aanwezig in ons magazijn waardoor wij het onderhoud direct kunnen uitvoeren.

Blazerparts.nl - Onderhoud Amerikaanse auto Chevrolet GMC C/K Truck Blazer Suburban

Body of Supension lift

Wilt u uw Chevrolet / GMC truck, Blazer of Suburban, Dodge, Ford, International of Jeep verhogen? Wij zijn officieel leverancier van professionele lift kit merken zoals Rough Country, Rancho®, Superlift en Skyjacker.

Veel onderdelen zijn aanwezig in ons magazijn en kunnen in onze werkplaats direct gemonteerd worden.

Blazerparts.nl - Verhogen Chevrolet Dodge Ford GMC International Jeep Lift Kit Supension Kit Body Lift

Inbouw gasinstallatie

Wij hebben veel ervaring met het inbouwen van gasinstallaties. In ons magazijn ligt een grote voorraad gastanks, (IMPCO) verdampers en leidingen waarmee wij eenvoudig uw auto kunnen voorzien van een gasinstallatie.

Tevens produceren wij een frame speciaal gemaakt voor Blazer en Suburban waarbij de kofferbak ruimte optimaal benut wordt. De complete set is te bestellen in onze webshop.

Blazerparts.nl - Inbouw LPG IMPCO gasinstallatie in uw Amerikaanse wagen. Kant en klaar frame voor Suburban Blazer met gastank en gaskabels.

Ombouw grijs kenteken

Heeft u een Blazer of Suburban en wilt u deze zakelijk rijden? Wij bouwen deze graag voor u om naar grijs kenteken waardoor u kunt profiteren van lagere motorrijtuigenbelasting tarieven.

Door een aantal modificaties, waaronder het verwijderen van de achterbank en het afschermen van de laadruimte zorgen wij dat uw wagen klaar is voor de omkeuring naar grijs kenteken.

Blazerparts.nl - Chevrolet / GMC Blazer Suburban omkeuren naar Grijs Kenteken.